Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR)
KE ARAH KESEJAHTERAAN RAKYAT

Ziarah Merdeka Bersama Timbalan Menteri Kerja Raya

Audience based content

X
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Orang Awam
Syarikat Konsesi
Warga KKR
Eksa
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Sabtu, 17 Ogos 2019 - 9:00am
Sumber: 

Ziarah Merdeka Bersama Timbalan Menteri Kerja Raya

TEMERLOH, 17 OGOS 2019 – Program Ziarah Merdeka 2019 Bersama Timbalan Menteri Kerja Raya, YB Tuan Haji Mohd Anuar Mohd Tahir telah diadakan yang turut disertai oleh konvoi bermotosikal dari 'KKR Club Ride' dan 'Rakan Ride Temerloh'. Hadir sama ialah YBhg. Dato' Dr. Ong Gua Pak, Timbalan Ketua Setiausaha Sektor Pengurusan bersama YBhg. Dato' Zahrul Hakim Abdullah, Setiausaha Bahagian, Bahagian Pembangunan Dan Penswastaan, Kementerian Kerja Raya yang turut mengetuai konvoi bermotosikal pada hari ini.

Konvoi berlepas dari Bandar Temerloh dan menuju ke Kampung Mempatih, Kampung Teris dan Kampung Jergoh di sekitar Lanchang bagi menyantuni warga yang kurang bernasib baik dan turut menyampaikan bantuan barangan keperluan asas bagi meringankan beban para penerima yang terpilih.

Konvoi seterusnya menuju ke Felda Lakum dan YB Timbalan Menteri turut menyampaikan bantuan barangan keperluan asas kepada warga Felda Lakum yang terpilih dan turut dijemput untuk merasmikan majlis penutup Program Kesedaran Kanser anjuran bersama Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Negeri Pahang dan Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA).

Tags: 
#kkr #jkr #llm #ziarahmerdeka #kualalumpur #temerloh #kkrclubride #rakanridetemerloh #lppkn #felda #infrarakyat
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources