Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR)
KE ARAH KESEJAHTERAAN RAKYAT

Lawatan Kerja Rasmi Timbalan Menteri Ke Kelantan

Audience based content

X
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Orang Awam
Syarikat Konsesi
Warga KKR
Eksa
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Khamis, 1 Ogos 2019 - 9:00am
Sumber: 

Lawatan Kerja Rasmi Timbalan Menteri Ke Kelantan

KOTA BHARU, 1 OGOS 2019 - Timbalan Menteri Kerja Raya, YB Tuan Haji Mohd Anuar Mohd Tahir mengadakan Lawatan Kerja Rasmi Ke Negeri Kelantan Darul Naim yang dimulakan dengan lawatan ke Ibu pejabat Jabatan Kerja Raya Negeri Kelantan. Delegasi disambut oleh Pengarah Kerja Raya Negeri Kelantan, YBhg. Dato’ Ir. Haji Razani Ab. Lazid bersama para pegawai dan kakitangan JKR Kelantan.

Siri lawatan diteruskan ke Tapak Projek Pembinaan Ibu pejabat baharu Polis Daerah Pasir Mas yang melibatkan pembinaan Blok Pentadbiran, Blok Cawangan Kenderaan, Dewan Serbaguna, Stor Barang Kes, Stor Peluru, Surau dan Kuarters Kelas ‘F’, Taska serta bangunan Perkep. Ia dijangka siap sepenuhnya pada September 2019 dan melibatkan kos sebanyak RM60 juta dan dikendalikan oleh kontraktor Mansashi Sdn. Bhd.

Timbalan Menteri kemudian melawat Unit JKR KESEDAR yang memberikan kepakaran teknikal dan khidmat perunding kepada Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) sebelum mengakhiri siri lawatan ke tapak projek Pembinaan Persimpangan Bertingkat T (Elevated T-Junction) berhampiran Stesyen Keretapi Tanah Merah.

Tags: 
#kkr #jkr #kesedar #pdrm #kelantan #pasirmas #kotabharu #lawatanrasmi #infrarakyat #infrastruktur
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources