Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR)
KE ARAH KESEJAHTERAAN RAKYAT

Sungkei Media Bersama Menteri Kerja Raya

Audience based content

X
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Orang Awam
Syarikat Konsesi
Warga KKR
Eksa
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Isnin, 27 Mei 2019 - 7:30pm
Sumber: 

Sungkei Media Bersama Menteri Kerja Raya

KUALA LUMPUR, 27 MEI 2019 – Peranan pihak media dalam menyebarluas fakta dan informasi tepat kepada seluruh rakyat amat penting dan signifikan untuk dirai dan dihargai. Ini dizahirkan melalui majlis Sungkei bersama Menteri Kerja Raya, YB Tuan Baru Bian di Kompleks Kerja Raya.

Sungkei bermaksud iftar atau berbuka puasa dalam bahasa Sarawak dan sudah pasti sinonim dengan Menteri yang merupakan anak jati Sarawak. Majlis sungkei ini memberi peluang dan ruang untuk pihak pengurusan atasan Kementerian Kerja Raya (KKR) yang diketuai Menterinya untuk beramah mesra, merapatkan ukhwah dan persaudaraan bersama pihak media.

Hubungan yang terjalin melalui platform ini sangat mustahak dalam memastikan penyebaran berita sahih dan penyampaian perkhidmatan yang tepat diterima rakyat. Majlis ini turut dihadiri Timbalan Menteri Kerja Raya, YB Tuan Haji Mohd Anuar bin Mohd Tahir dan Ketua Setiausaha Kementerian Kerja Raya, YBhg. Dato’ Dr. Syed Omar Sharifuddin bin Syed Ikhsan.

Tags: 
#kkr #sungkeimedia #iftar #berbukapuasa #jalinanukhwah #sungkeibersamamenteri
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources