Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR)
KE ARAH KESEJAHTERAAN RAKYAT

Program Lawatan Kerja KSU KKR Ke Wisma Persekutuan Klang, Selangor

Audience based content

X
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Orang Awam
Syarikat Konsesi
Warga KKR
Eksa
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Jumaat, 26 April 2019 - 9:00am
Sumber: 

Program Lawatan Kerja KSU KKR Ke Wisma Persekutuan Klang, Selangor

KLANG, 26 APRIL 2019 – Ketua Setiausaha Kementerian Kerja Raya , YBhg. Dato‘ Dr. Syed Omar Sharifuddin bin Syed Ikhsan telah mengadakan satu lawatan kerja ke Wisma Persekutuan Klang di Bandar Baru Klang yang bertujuan untuk meneliti penyenggaraan Bangunan Gunasama Persekutuan (Zon Tengah). Turut hadir dalam lawatan kerja itu adalah Setiausaha Bahagian (SUB) Pengurusan Fasiliti Kementerian Kerja Raya, Puan Helena Remeo, Ketua Penolong Setiausaha (Cawangan Bangunan), Bahagian Pengurusan Fasiliti, Encik Mat Nizi Mamat serta Pengarah Urusan Kumpulan Chulia Facilities Management Sdn. Bhd., Tuan Shahfie Ahmad.

Lawatan kerja tersebut bermula dengan ucapan aluan KSU kepada warga Wisma Persekutuan Klang. Majlis kemudian diteruskan lagi dengan taklimat ringkas mengenai syarikat konsesi yang disampaikan oleh Pengarah Urusan Kumpulan Chulia Facilities Management Sdn. Bhd. Sebelum majlis berakhir, KSU sempat beramah mesra bersama Pengerusi Bangunan dan Ahli Jawatankuasa Penyelaras Bangunan Persekutuan seterusnya mengadakan lawatan ke sekitar kawasan Wisma Persekutuan Klang.

Tags: 
#kkr #jkr #ksu #bpf #wismaklang #lawatankerja #klang #selangor #zontengah #infrarakyat #infrastruktur
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources