Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR)
KE ARAH KESEJAHTERAAN RAKYAT

Lawatan Kerja YB Timbalan Menteri Kerja Raya Malaysia Ke Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Pulau Pinang

Audience based content

X
Orang Awam
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Warga KKR
Syarikat Konsesi
Eksa
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Isnin, 28 Januari 2019 - 9:00am
Sumber: 

Lawatan Kerja YB Timbalan Menteri Kerja Raya Malaysia Ke Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Pulau Pinang

PULAU PINANG, 28 JANUARI 2019 - Timbalan Menteri Kerja Raya, YB Tuan Hj. Mohd Anuar b. Mohd Tahir telah mengadakan Lawatan Kerja ke Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Pulau Pinang.

Sejurus tiba di Pejabat JKR Pulau Pinang, YB Tuan Hj. Anuar Mohd Tahir telah disambut dan dibawa ke satu sesi perjumpaan bersama kakitangan JKR Pulau Pinang sebelum mendengar taklimat ringkas mengenai beberapa buah projek oleh wakil Pegawai JKR Pulau Pinang. Selesai taklimat, YB Timbalan Menteri dan dif kehormat dibawa melawat sekitar perkarangan Pejabat JKR Pulau Pinang.

Usai makan tengahari dan Solat Zohor, sesi lawatan kerja kali ini disambung pula dengan lawatan YB Timbalan Menteri Kerja Raya ke Lokasi Aduan Jalan yang diketuai oleh YB Pn. Kasthuriraani A/P Patto iaitu Ahli Parlimen Batu Kawan. Sesi Lawatan YB Timbalan Menteri Kerja Raya ke JKR Negeri Pulau Pinang kali ini diakhiri dengan lawatan YB Tuan Hj. Anuar Mohd. Tahir ke Depo Simpanan Bitumen (Innate Synergy Sdn.Bhd) (ISSB) mula beroperasi pada tahun 1999. Aktiviti perniagaan utama ISSB meliputi pembekalan produk petroleum seperti bitumen, diesel, MFO, LFO, LPG dan pelincir untuk sektor perindustrian di Malaysia.

Tags: 
#kkr #jkr #jkrpulaupinang #lawatankerja #infrarakyat #taklimatprojek #infrastruktur
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources