Lawatan Rasmi Menteri Kerja Raya Dan Timbalan Menteri Kerja Raya Ke Lembaga Jurutera Malaysia (LJM)

Audience based content

X
Orang Awam
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Warga KKR
Syarikat Konsesi
Eksa

Ekosistem Kondusif Sektor Awam ( EKSA )

 

Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Rabu, 10 Oktober 2018 - 3:00pm

Lawatan Rasmi Menteri Kerja Raya Dan Timbalan Menteri Kerja Raya Ke Lembaga Jurutera Malaysia (LJM)

KUALA LUMPUR, 10 OKTOBER 2018 : YB Menteri Kerja Raya, YB Tuan Baru Bian telah melakukan satu lawatan rasmi ke Lembaga Jurutera Malaysia (LJM) yang bertempat di Ibu Pejabat Jabatan Kerja Raya (JKR) Blok F, Kompleks Kerja Raya, Kuala Lumpur.

Kehadiran YB Menteri telah disambut oleh Ketua Pengarah Kerja Raya merangkap Presiden Lembaga Jurutera Malaysia, YBhg. Dato’ Sri Ir. Dr. Roslan Bin Md Taha dan pengurusan tertinggi LJM.

Dalam majlis ini, YB Menteri telah mendengar taklimat pengenalan yang disampaikan oleh YBhg. Dato' Sri Presiden berkenaan peranan dan fungsi Lembaga Jurutera Malaysia serta ditunjukkan persembahan slide berkenaan surat perjanjian oleh Ahli Lembaga LJM bagi tahun 2018 – 2019.

Di akhir lawatan, YB Menteri turut meluangkan masa untuk meninjau keadaan persekitaran pejabat dan beramah mesra serta sesi bergambar bersama pegawai dan kakitangan Lembaga Jurutera Malaysia sebelum berangkat pulang.

Turut hadir ialah Timbalan Menteri Kerja Raya YB Tuan Haji Mohd Anuar Bin Mohd Tahir, dan Timbalan Ketua Setiausaha Sektor Dasar & Pembangunan, Dato’ Abdul Razak Bin Jaafar.

Tags: 
#KKR #JKR #LJM #BEM #Officialvisit
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources