Lawatan Kerja YB Timbalan Menteri Kerja Raya ke Pejabat Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Perlis

Audience based content

X
Orang Awam
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Warga KKR
Syarikat Konsesi
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Jumaat, 3 Ogos 2018 - 9:30am
Sumber: 

KANGAR, 3 OGOS 2018: Timbalan Menteri Kerja Raya YB Tuan Haji Mohd Anuar Bin Mohd Tahir  telah melakukan lawatan kerja ke Pejabat Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Perlis di Kangar dan disambut oleh Pengarah Kerja Raya Negeri Perlis Ir. Rahmat Bin Hj. Abd. Rahman serta pengurusan atasan negeri dan persekutuan. 

YB Timbalan Menteri Kerja Raya kemudian dibawa untuk sesi taklimat berkenaan JKR Perlis disamping status projek- projek infrastruktur di Negeri Perlis. YB Timbalan Menteri juga diberikan penerangan mengenai perkembangan semasa Projek Kompleks Pentadbiran Negeri Perlis yang masih dalam pembinaan. 

Acurcara lawatan YB Timbalan Menteri Kerja Raya diteruskan dengan lawatan tapak ke Tapak Projek Kompleks Pentadbiran Negeri Perlis untuk melihat status dan perkembangan terkini mengenai pembinaan kompleks ini.

Tags: 
#infrarakyat #kkr #jkr #perlis #kangar #sukperlis #lawatan #ybtm
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources