Lawatan Kerja YB Menteri Kerja Raya Ke Tapak Cadangan Menaik Taraf Jalan Kebun, Shah Alam

Audience based content

X
Orang Awam
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Warga KKR
Syarikat Konsesi
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Rabu, 1 Ogos 2018 - 2:30pm
Sumber: 

SHAH ALAM, 1 OGOS 2018: Satu lawatan kerja ke tapak cadangan menaik taraf jalan di Jalan Kebun telah dilakukan oleh Menteri Kerja Raya YB Tuan Baru Bian di Shah Alam Selangor. 

Lawatan ini bertujuan untuk meninjau proses menaik taraf jalan disamping mengambil perhatian mengenai sebarang permasalahan berkaitan pembangunan infrstruktur setempat. 

YB Menteri Kerja Raya telah disambut oleh Pengarah JKR Selangor Datuk Ir. Ruslan bin Abd Aziz dan serta pengurusan atasan JKR negeri dan daerah. YB Menteri kemudian dibawa untuk mendengar taklimat sebelum dibawa melawat tapak cadangan menaiktaraf jalan. 

Turut hadir Timbalan Menteri Kerja Raya YB Tuan Haji Mohd Anuar bin Mohd Tahir, Ketua Eksekutif Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB Malaysia), YBhg. Dato' Ir. Ahmad 'Asri Abdul Hamid serta Timbalan Ketua Pengarah Sektor Infra JKR, YBhg. Dato' Dr. Meor Abdul Aziz Hj. Osman

Tags: 
#infrarakyat #kkr #jkr #cidb #jalan #shahalam #selangor
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources