Majlis Penyampaian Hadiah Kejohanan Sukan Antara Bahagian Kementerian Kerja Raya 2018

Audience based content

X
Orang Awam
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Warga KKR
Syarikat Konsesi
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Selasa, 15 Mei 2018 - 2:30pm
Sumber: 

KUALA LUMPUR, 15 MEI 2018: Ketua Setiausaha Kementerian Kerja Raya YBhg. Dato' Sri Zohari Bin Haji Akob telah merasmikan Majlis Penutup dan Penyampaian Hadiah Kejohanan Sukan Antara Bahagian Kementerian Kerja Raya 2018 anjuran Kelab Sukan dan Kebajikan Kementerian Kerja Raya (KSKKKR)  dalam satu majlis yang berlangsung di Bilik Tanjung, Kementerian Kerja Raya.

Dalam Majlis ini, Pasukan Paver telah menjadi juara keseluruhan mengatasi Pasukan Grader, Excavator Dan Roller. Kejohanan sukan ini telah berlangsung dari 10 Mac 2018 Hingga 27 April 2018 yang merangkumi 19 acara sukan.

Turut hadir dan bersama- sama menyampaikan hadiah kepada pemenang acara sukan yang dipertandingkan ialah Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan) YBhg. Datuk Haji Sarani Bin Dollah, dan Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar&Pembangunan) YBhg. Dato' Abdul Razak Bin Jaafar.

 

Tags: 
#infrarakyat #kkr #kejohanan #sukan #bahagian
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources