Perjanjian Perpindahan  Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (JKR WPKL) dan Unit Perunding Inspektorat Kejuruteraan Elektrik, Cawangan Kejuruteraan Elektrik (UPIKE CKE)

Audience based content

X
Orang Awam
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Warga KKR
Syarikat Konsesi
Anda di sini
Tarikh dan Waktu Acara: 
Khamis, 3 Mei 2018 - 9:00am
Sumber: 

KUALA LUMPUR, 3 MEI 2018:  Kementerian Kerja Raya, Lebuhraya DUKE Fasa 3 Sdn. Bhd. dan MRT Corporation telah menandatangani perjanjian perpindahan  Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (JKR WPKL) dan Unit Perunding Inspektorat Kejuruteraan Elektrik, Cawangan Kejuruteraan Elektrik (UPIKE CKE) dalam satu majlis yang berlangsung di Bilik Seroja, Kementerian Kerja Raya. 

Perjanjian ini telah ditandatangani oleh Ketua Setiausaha Kementerian Kerja Raya Malaysia, YBhg. Dato' Seri Zohari Akob manakala Lebuhraya DUKE Fasa 3 Sdn. Bhd. pula diwakili oleh YBhg. Tan Sri Lim Keng dan Wakil daripada pihak MRT Corp.

Tags: 
#infrarakyat #negaraku #kkr #jkr #mrt #duke
Developed and designed by Hadafi Solution and Resources