Panduan ke Sabak Bernam

Audience based content

X
Orang Awam
Integriti@KKR

Informasi

Jika anda mempunyai sebarang aduan berkaitan rasuah, penyelewengan, salahguna kuasa serta perlanggaran tatakelakuan dan integriti yang melibatkan kakitangan di Kementerian ini, salurkan aduan tersebut di sini.

Alamat:

Pengarah Unit Integriti,
Unit Integriti,
Kementerian Kerja Raya,
Tingkat 13, Blok B, Kompleks Kerja Raya,
Jalan Sultan Salahuddin,
50580 Kuala Lumpur

No. Tel: 03-27715501
Faks: 03-27111014
Email: ui@kkr.gov.my

Kontraktor/Usahawan
Warga KKR
Syarikat Konsesi
Anda di sini
Tarikh terbit: 
Isn, 05 Oktober 2009
Surat khabar: 
Sinar Harian

MELALUI JALAN RAYA :

1. Dari Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE)- masuk Lebuhraya Projek Lebuhraya Utara Selatan (PLUS)- keluar ke Jalan Kuala Selangor sehingga pekan Sabak Bernam.

2. dari NKVE keluar melalui Jalan Sungai Buloh, masuk melalui Lebuhraya Guthrie dan keluar ke Jalan Kuala Selangor. Teruskan perjalanan sehingga menemui pekan Sabak Bernam.

3. Dari Shah Alam, anda boleh menggunakan Jalan Persiaran Setia Alam, masuk ke Jalan Persiaran Hamzah Alang untuk memasuki Jalan Meru. seterusnya dari Jalan Meru teruskan perjalanan hingga ke Jalan Kapar. Teruskan perjalanan sepanjang Jalan Kapar untuk ke Sabak Berbam. Di Sepanjang perjalanan akana melalui Pekan Bukit Rotan, Kuala Selangor, Sekinchan dan Sungai Besar.

4. Dari Klang, gunakan Lebuhraya Selat Klang dan keluar melalui Jalan Kapar, Melalui Jalan Kapar, akan sampai ke Sabak Bernam melalui Pekan Bukit Rotan, Kuala Selangor, Sekinchan dan Sungai Besar

Developed and designed by Hadafi Solution and Resources